Košarka

CRVENA ZVEZDA SE HITNO OGLASILA: Suspendovali smo ga na 72 sata, dok se ne utvrde činjenice!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda se oglasila povodom privođenja svog tim menadžera Nebojše Ilića.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda se hitno oglasila! Košarkaški klub sa Malog Kalemegdana je privremeno suspendovao tim menadžera Nebojšu Ilića do utvrđivanja tačnih činjenica vezanih za saobraćajni prekršaj koji je počinio. On je prema navodima medija vozio u pijanom stanju u suprotnom smjeru, a takođe je probao da pobjegne od policije. 

"KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da je u periodu od 72 sata, do utvrđivanja činjenica suspendovao člana našeg kluba Nebojšu Ilića. Nebojša Ilić napravio je saobraćajni prekršaj kao privatno lice u srijedu u popodnevnim časovima u Beogradu. Nakon razgovora sa Nebojšom Ilićem, i prikupljanja svih činjenica i podataka, klub ga je sankcionisao zbog neodgovornog ponašanja na prethodno opisan način", navodi se u saopštenju kluba. 

Nebojša Ilić je već dugi niz godina tim menadžer Crvene zvezde, a osim toga tu funkciju obavlja i u reprezentaciji Srbije. Ilić je tokom igračke karijere skoro cijeli staž proveo u crveno-bijelom i ima jednu titulu osvojenu sa Zvezdom. Takođe je više puta osvajao zlata sa mlađim selekcijama reprezentacije Jugoslavije.