Drži se

CENTAR OKLAHOME KOLABIRAO I IZGUBIO SVIJEST NA MEČU NBA LIGE! (VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Bizmak Bijombo je samo pao odjednom, ljekari su morali hitno da reaguju.

Izvor: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

U noći u kojoj je Bogdan Bogdanović dominirao, vidjeli smo i jednu strašnu scenu u NBA ligi. Iskusni centar Oklahoma Sitija Bizmak Bijombo je kolabirao tokom tajmauta i onesvijestio se nasred utakmice sa Portland Trejlblejzersima. 

Ovaj 31-godišnji centar koji igra 14. sezonu u NBA ligi je ustao sa klupe tokom tajmauta, a onda je samo pao! Srušio se među saigrače, ali je srećom medicinsko osoblje odmah reagovalo i košarkaš iz Demokratske Republike Kongo je uskoro povratio svijest. Ponudili su mu da ga u invalidskim kolicima prevezu do svlačionice, ali on je bez problema ipak odšetao van terena. 

Držao se za glavu i vidjelo se da je još dezorjentisan, a kako navode lokalni mediji, Bijombo će u četvrtak biti poslat na dalja ispitivanja i preglede. Pogledajte taj momenat na meču: 

Bijombo je rođen u Lubumbašiju u DR Kongu, a sa 16 godina ga je otkrio trener Mario Palma na juniorskom turniru u Jemenu. Počeo je da igra u Španiji, a poslije dvije sezone tu draftovan je sa sedmog mjesta 2011. godine. Nastupao je za Šarlot, Toronto, Orlando, Finiks, Memfis i sada je u Oklahomi.