Košarka

TROJICA POVRIJEĐENIH U PARTIZANU! Obradović se oglasio: Nisu trenirali, neće ni igrati!

Autor Milutin Vujičić

Željko Obradović govorio pred meč Partizana i Cedevite Olimpije.

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Nakon pobjede nad Efesom u Evroligi, Partizan u ABA ligi želi da nastavi pobjedničku seriju. Crno-bijeli u nedelju (18.45) u "Areni" igraju važnu utakmicu protiv Cedevite Olimpije, a Željko Obradović saopštio je da ima određenih problema sa sastavom, baš kao što je to bio slučaj i u četvrtak.

Sada se Džejmsu Naneliju i Tristanu Vukčeviću "van teren" pridružio i Ognjen Jaramaz, dok je čini se Balša Koprivica bolje i zato će konkurisati za sastav: "Cedevita Olimpija je protivnik sa nekim stvarima koje su veoma bitne, sa novim trenerom i sa novim igračima. Na nama je da probamo da nastavimo na način na koji smo igrali poslednju utakmicu, sa velikom borbenošću i sa željom da uđemo u seriju dobrih rezultata. Džejms Naneli i Ognjen Jaramaz i Tristan Vukčević nisu trenirali tako da su njih trojica bili van tima na treningu, svi ostali su u redu", poručio je Željko Obradović.

I centar crno-bijelih Balša Koprivica se oglasio pred meč sa klubom iz Slovenije: "Tradicionalno neugodna ekipa, uvijek igraju veoma dobro protiv nas. Poznajemo njihove igrače veoma dobro, tako da ćemo biti spremni za sjutrašnji meč", naglasio je mladi košarkaš pred meč.