NESTVARNO

SMIJEŠNA CIJENA KARTE ZA NBA MEČ: Navijači u šoku, ni fanovi Evrolige nijesu mogli da veruju!

Autor Nemanja Stanojčić

Cijena karte za meč u NBA ligi iznosila je samo šest dolara.

Izvor: USA TODAY SPORTS / DDP USA / PROFIMEDIA

Zvuči nevjerovatno, ali je istinito. Cijena karte za NBA meč šokirala je mnoge kada su vidjeli - samo šest dolara (oko 650 dinara)! Tako je, dobro ste pročitali. Ulaznica za meč koji su igrali Indijana i Nju Orleans bila je toliko mala da mnogi nijesu mogli da vjeruju. I ljubitelji Evrolige, koji su to vidjeli na društvenim mrežama, bili su iznenađeni.

Nije u pitanju čak ni meč najlošijih timova u ligi niti duel ekipa koje su izgubili bilo kakve šanse za plej-of. Potpuno suprotno od toga. I Indijana i Nju Orleans su timovi koji su blizu doigravanja. Pejsersi ove sezone možda igraju i najljepšu košarku sa dosta tranzicije i brzine, dok su Pelikansi jedno od najprijatnijih iznenađenja na Zapadu.

Okršaj u Indijanapolisu dobio je domaći tim (123:114) na krilima Paskala Sijakama (24, 11sk) i Halibartona (17, 13as), dok su kod gostiju najbolji bili Brendon Ingram (30, 6sk), a Si Džej Mekalum i Zajon Vilijamson dodali su po 23. Zanimljivo je da su dva ista tima igrala i u noći između petka i subote i Pelikansi su uzvratili (129:102). Opet je blistao Ingram (34, 8sk, 6as), dok su Pejsersi razočarali. Najefikasniji su bili Džekson i Maturin sa po 13 poena, Halibarton je bio bez koša za 23 minuta što sve govori i dešavanjima na parketu.