INTERESANTNO

NIŠTA MI NIJESU KUPILI ZA ROĐENDAN! Jokić se žalio pred kamerama: "Užasni su saigrači"

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić žalio se pred kamerama jer nije dobio poklon za rođendan.

Izvor: Printscreen/Twitter/NBA

Nikola Jokić se igra u NBA ligi, uživa na terenu i van terena. Na parketu briljira i vodi Denver do pobjeda, a u isto vrijeme stiže da proziva i svoje saigrače. Zašto? Zbog toga što nije dobio poklon za rođendan. Proslavio je 29. rođendan 19. februara i ostao je bez darova.

Otkrio je to pred kamerama kada je tokom davanja izjave za "ESPN" dobio baš to pitanje od novinara, o rođendanskom poklonu. "Ništa mi nijesu kupili, apsolutno ništa nijesam dobio. Loši saigrači, užasni su saigrači", izgovorio je Jokić.

Snimak je brzo postao viralan, pa je tako i zvaničan Tviter profil Denvera podijelio klip uz opis "Momci će morati da objasne neke stvari". Izgleda da će Džamal Marej i ostali igrači Nagetsa morati da se iskupe u narednom periodu i da smisle neko iznenađenje.

Zanimljivo je da još dvojica njegovih saigrača slave rođendane u februaru. Marej je rođen 23.februara, dok je Kentavijus Koldvel-Popu proslavio rođendan 18. februara. Njih dvojica se, bar za sada, nijesu žalili na poklone... Ne žali mnogo Srbin zbog darova, pošto je u posljednja tri meča vodio Nagetse do tri pobjede i upisao je tri uzastopna tripl-dabl učinka, posljednji na listi bio je Golden Stejt.