Košarka

JOKIĆ I DONČIĆ "NAMJESTILI" KARIJA! "NALJUTIO SE NA MENE, NEĆE MOĆI DA SPAVA ZBOG TOGA!" (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako su Jokić i Dončić prevarili Stefa Karija na Ol-staru u Indijanapolisu.

Izvor: Twitter/najeeadams_/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić se nije mnogo trudio, ali se dobro zabavljao na Ol-staru u Indijanapolisu. Postigao je 13 poena u porazu Zapada, ali će se ipak više pamtiti njegove šale sa Lebronom Džejmsom, neuspješni pokušaji zakucavanja, kao i to što je "prozvao" Luku Dončića da je škrtica pred svima.

Uz to, mnogo zabavnih snimaka je osvanulo na društvenim mrežama, pa su navijači uspjeli da snime i trenutak koji je promakao TV kamerama. Dok su se igrači Zapada zagrijevali pred utakmicu, i ubacivali loptu u koš, Nikola Jokić je "namjestio" jednog od najboljih igrača svih vremena Stefa Karija. Kako je to uspio? Pa, naravno uz pomoć Luke Dončića koji je rado učestvovao u ovoj smicalici.

Dok je Dončić zapričavao Karija, Jokić se prikrao sa leđa i zakucao preko njega, zbog čega su sva trojica počela da se smiju. Tako je Jokić opravdao nadimak "Džoker": "Videli ste šta sam uradio? Rekao sam Dončiću da pomjeri Karija košu ha-ha... Mislim da je bio jako ljut na mene i neće moći da spava zbog toga?", sarkastično je rekao Somborac.

Pogledajte kako je to izgledalo!


Podsjetimo, Nikola Jokić sada ide na kratku pauzu, a za razliku od ostalih NBA zvezda koje uglavnom dane poslije Ol-stara provode u Meksiku, odlučio je da ode u "rodni" Denver i da tamo provede vrijeme sa porodicom u svojoj vili.