Košarka

GROBARI IZVIŽDALI IGRAČE PARTIZANA: Pojavio se novi snimak, poznato šta se desilo na kraju! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Najvatrenije pristaslice Partizana vidno nezadovoljne partijom i porazom svog tima.

Izvor: YouTube/BC Partizan TV/Screenshot

Partizan je doživio neočekivan poraz u Evroligi protiv Bajerna (79:78), i to trojkom u poslednjoj sekundi, zbog kog su "pali" ispod crte za plej-of i tako su ozbiljno zakomplikovali svoju situaciju. Bio je to peti uzastopni poraz crno-bijelih u svim takmičenjima, a bilo je odmah vidljivo koliko je kiks u krcatoj "Areni" teško pao navijačima.

Prvi put od povratka Željka Obradovića, igrači su bili "postrojeni" pred Grobarima, dok su ispred njih stajali policajci sa štitovima, dok je sa megafona moglo da se čuje: "Čiji grb nosite, bre!?". Uslijedilo je nekoliko napetih minuta, nakon kojih su košarkaši otišli u svlačionicu i nisu davali izjave posle meča, a sada je Partizan objavio snimak na kome se vidi šta se još dešavalo na parketu nakon promašenog šuta Kevina Pantera za pobjedu.

Nakon "muka", usledili su i zvižduci sa tribina, poletejelo je i nekoliko rolni papira, a dok su igrači odlazili u tunel bilo je i verbalne rasprave, prije svih Mateuša Ponjitke sa jednim navijačem. Situaciju je pokušao da primiri direktor Dušan Karavesović, a to sve možete da vidite na kraju snimka koji je objavio Partizan.

Navijači ljuti na igrače Partizana
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Podsjetimo, Željko Obradović je posle svega održao burnu konferenciju za medije, zbog koje se na kraju oglasio i Aco Petrović, a pogledajte i fotografije sa meča Partizana i Bajerna: