Završeno!

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA - POTPIS! Oduševio u Beogradu, zato ostaje još dvije godine!

Autor Dušan Ninković

Snažni Džoel Bolomboj nakon odlične partije u derbiju produžio ugovor sa Zvezdom.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Košarkaški klub Crvena zvezda već ima prvo pojačanje za narednu sezonu - u ekipi ostaje iskusni centar Džoel Bolomboj, koji je nakon sjajnih partija zaslužio novi ugovor sa srpskim klubom. Kako su saopštili crveno-bijeli, saradnja sa centrom koji je u karijeri nastupao za CSKA iz Moskve i Olimpijakos produžena je do ljeta 2026. godine.

Nakon fantastične partije u "vječitom derbiju" i druge pobjede nad Partizanom u tekućoj sezoni, crveno-bijeli su nagradili Džoela Bolomboja novim ugovorom, na još dvije sezone! Šampion Evrope sa ruskim timom iz 2019. godine tako je već u januaru postao jedno od najvećih pojačanja crveno-bijelih za narednu sezonu, pred koju se klub nada novim evroligaškim avanturama.

"Nekadašnji prvotimac CSKA iz Moskve i Olimpijakosa svojim ponašanjem na terenu i van njega, radnom etikom i učinkom na parketu, baš kao što kaže deo naše naše himne “bore se pošteno za crveno-bijele”, pokazao se kao jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde u prethodnih nekoliko sezona", navodi se na sajtu Crvene zvezde o iskusnom košarkašu koji ostaje u klubu još dvije godine.

U NBA ligi je nastupao za taj tim i za Milvoki, a ukupno je upisao tek 18 mečeva prije nego što se preselio u Evropu. Član CSKa iz Moskve bio je četiri godine, a prethodnu sezonu odigrao je u Olimpijakosu.