Odluka!

ZVEZDA OBJAVILA SVE DETALJE O KARTAMA ZA DERBI! Odlučuje o tabeli u ABA ligi, a ovako se ulazi u halu!

Autor Dušan Ninković

Navijači Partizana neće moći da uđu u Arenu jer karte mogu da kupe samo članovi Crvene zvezde!

Izvor: Kurir / Petar Aleksić

Polako prilazimo završnici ABA lige u tekućoj sezoni, odnosno njenom ligaškom dijelu, a u narednoj rundi regionalnog takmičenja čeka nas veoma važan okršaj Zvezde i Partizana! Crveno-bijeli će ugostiti najvećeg rivala u Beogradskoj areni, a taj meč imaće izuzetan značaj za obje ekipe zbog konačnog plasmana na tabeli - sada je jasno i kako će teći prodaja ulaznica za utakmicu.

Ni ovog puta u hali neće biti gostujućih navijača, pa će Crvena zvezda karte prodavati samo vlasnicima sezonskih ili članskih karata! Isti takav slučaj bio je pred evroligaški derbi koji je Zvezda nedavno riješila u svoju korist, kada su ispred zgrade SD Crvena zvezda napravljeni kilometarski redovi!

"Klub ovom prilikom obavještava javnost da će se prodaja kontigenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu, vršiti na identičan način kao i za duel Evrolige Crvena zvezda Meridianbet - Partizan koji je održan početkom nove godine. Karte će se prodavati od srijede 24.01.20204. godine isključivo uz sezonsku kartu ili člansku kartu KKCZ (najviše dvije karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte ili članske karte) u prostorija SD Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a. Prodaja karata počinje od srijede, 11-19 časova", navodi se na sajtu Zvezde.

Cene karata za tribine kreću se između 1.000 dinara za mjesta na tribini B i 1.200 dinara za mjesta na nivou 400, odnosno u gornjem prstenu Beogradske arene, pa sve do 8.000 dinara koliko košta premijum mjesto u VIP loži. Što se tiče počasnih mjesta u Beogradskoj areni, cijene za meč Crvene zvezde i Partizana u regionalnom takmičenju kreću se između 12.000 i 40.000 dinara.

Podsjećamo, okršaj Crvene zvezde i Partizana zakazan za 28. januar četvrti je ovosezonski duel dva najuspješnija srpska kluba. Partizan je pobijedio pred svojim navijačima na prvom i drugom meču u sezoni, dok se Zvezda revanširala na evroligaškom derbiju pred crveno-bijelim navijačima. Meč koji je na programu krajem januara igra se u okviru ABa lige i mogao bi da ima presudan uticaj na konačan izgled tabele nakon ligaškog dijela, odnosno da odredi koji tim će imati prednost domaćeg terena kada počne doigravanje.