Odluka!

NBA LIGA SE OGLASILA ZBOG MILOJEVIĆA! Hitna reakcija - OTKAZANA utakmica njegovog tima!

Autor Dušan Ninković

Srpski trener hospitalizovan nakon srčanog udara, a ovo je prvi potez NBA lige.

Izvor: MN Press

Zbog situacije u kojoj se trenutno nalazi srpski trener Dejan Milojević, NBA liga je odložila meč Golden Stejt Voriorsa koji je za večeras bio na rasporedu. Trebalo je da "Ratnici" igraju protiv Jute u Solt Lejk Sitiju, ali taj meč se neće igrati jer je srpski trener doživio srčani udar na timskoj večeri dan pred meč i zbog toga je hospitalizovan. Informacije o odlaganju meča saznao je "ESPN", a prenio Vojnarovski, najupućeniji NBA novinar na svijetu.

Milojević je od 2021. godine u NBA ligi gdje sa mnogo uspjeha radi kao jedan od najbližih pomoćnika legendarnog Stiva Kera. Prije odlaska u SAD Milojević je godinama vodio Megu u kojoj je sarađivao sa Nikolom Jokićem - svojim najznačajnijim "projektom", a zatim je bio trener i podgoričke Budućnosti.

Dejan Milojević doživio je infarkt u utorak uveče u Solt Lejk Sitiju, kada mu je pozlilo na privatnoj večeri košarkaša i stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa. "Njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno", jedino je što je rečeno u Americi, u vijesti koju je objavio Adrijan Vojnarovski. U međuvremenu, Milojevićev tim izdao je šturo saopštenje i samo javio da je srpski trener u bolnici.