Navodno

BUM - ZVEZDA DOVODI DŽORDANOVOG KUMA?! Poznati Amerikanac je rješenje crveno-bijelih?!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda će navodno pokušati da dovede Korija Higinsa koji je već dugo bez kluba,.

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je posle pobjede nad Olimpijom iz Milana dobila jako loše vijesti, pošto se nekoliko igrača povrijedilo na tom meču. Miloš Teodosić je doživeo lakšu povredu, a Nemanja Nedović je ispao iz stroja na četiri nedjelje. Nakon što je i Nikola Topić doživeo težu povredu, klub sa Malog Kalemegdana je riješio da reaguje. 

Prema navodima "Telegrafa" Zvezda je kontanktirala iskusnog američkog beka Korija Higinsa, koji se i ranije pominjao kao potencijalno rješenje na spoljnim pozicijama crveno-bijelih. 

Ovaj 34-godišnjak je dva puta osvajao Evroligu 2016. i 2019. godine, a nakon epozode u Šarlot Bobketsima u sezoni 2011/12 došao je u Evropu. Igrao je u ruskom Trijumfu, Gacijantepu, a onda je po četiri godine bio član CSKA i Barselone.

Ipak on je prošle sezone jako malo igrao za Barselonu zbog povrede, a kada mu je istekao ugovor niko ga nije potpisao u ovoj sezoni. Zanimljivo je da je Kori Higins povezan i sa Majkom Džordanom, koji mu je zapravo kum. O tome je pričao pred jedan Fajnal for Evrolige koji je igrao.

"Nismo se skoro čuli, ali sam mu ranije pričao o tome. Siguran sam da zna da sam u finalu i da je ponosan na mene. Uradiću sve da osvojim titulu i da ga usrećim", rekao je Higins.