Po džepu

BRUTALNO - ŽESTOKA KAZNA NBA ZA SRBINA: Pobijesnio zbog suđenja i Lebrona Džejmsa, sad će morati papreno da plati!

Autor Nikola Lalović

Darko Rajaković se neće lako izvući posle svoje jako nervozne reakcije posle poraza Toronta od Los Anđeles Lejkersa.

Izvor: Twitter/DocNaismith/printscreen

NBA liga je kaznila Darka Rajakovića sa 25.000 dolara! Razlog za to je njegova jako nervozna reakcija posle poraza Toronta od Los Anđeles Lejkersa. Tada je njegova ekipa poražena poenom razlike, a srpski trener nije želio da ćuti na sudijske nepravde.

Ekipa sa Lebronom Džejmsom i Entonijem Dejvisom u sastavu nije prestajala da izvodi slobodna bacanja, a Rajaković je zato i tokom meča, a pogotovo na konferenciji za medije posle meča burno reagovao, pa smo čuli i psovke. 

"Ovo je sramota!", počeo je Rajaković: "Prava sramota za sudije je da NBA liga ovako nešto dozvoli... Lejkersi su imali čak 23 slobodna bacanja, a mi dva u posljednjoj deonici. Kako da igramo meč ovako? Poštujem sve što imaju zvijezde i sve, ali i mi imamo zvijezde u timu".

Posebno ga je zaboljelo što je Skoti Barns, koji je sve vrjieme "napadao obruč", izveo samo dva slobodna bacanja za cio meč, dok su sa druge strane i manje važni igrači Lejkersa dobijali "penale".

"Kako je to moguće, hajde objasnite mi? Ako Lejkersi moraju da pobijede dajte im odmah pobjedu, nećemo ni da dođemo na utakmicu. Ovo nije prvi put, a Skoti Barns će biti Ol-star u budućnosti i zaštitno lice lige... Ovo je kompletno s**je!", urlao je emotivni Rajaković i tom prilikom udarao rukom o sto, čime je možda malo čak i uplašio novinare da nastave da mu postavljaju pitanja na konferenciji za medije.