NABROJAO

EVO KAKO JE ZVEZDA RAZBILA PARTIZAN! Aco Petrović objasnio ŠEST ključnih faktora koji su odlučili meč

Autor Milutin Vujičić

Aco Petrović oduševljen partijom Crvene zvezde u Evroligi.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda Meridianbet odigrala je prethodne večeri jednu od najboljih utakmica ove sezone u Evroligi i lako je došla do pobede nad "večitim" rivalom Partizanom (88:72). Sem nešto sporijeg početka i dva-tri minuta u završnici u kojima je Partizan uspeo da "vrati" razliku na jednocifrenu, Crvena zvezda je kontrolisala sva dešavanja na terenu i zasluženo je došla do trijumfa, zbog čega je na Tviteru reagovao i Aleksandar Petrović.

Bivši košarkaš i poznati hrvatski trener redovno prati dešavanja u Evroligi i ABA ligi, često komentariše i mečeve "večitih", tako da je ovoga puta imao samo reči hvale za igrače Crvene zvezde koji su ove nedelje uspeli da upišu duplu pobedu i povećaju svoje šanse za plej-in.

"Večeras je sve bitno bilo vezano uz Crvenu zvezdu! Sjajna odbrana, dobijen gotovo svaki duel, asistencije Teodosića, 'rolanje' Gilespija, Gedraitis na četvorci, nenametljiva, a sjajna kontrola ritma mladih plejmejkera Crvene zvezde", napisao je Petrović, pa na konstataciju jednog navijača koji se nasmejao da je "Teodosić mlad", objasnio je da je ovom prilikom mislio na Topića (18) i Jaga (23).

O meču Crvene zvezde i Partizana priča cela Evropa, ponovo je u prvom planu bila sjajna atmosfera u toku meča, a ona se i posle susreta nastavila kada je Nemanja Nedović poveo navijanje.