Košarka

URADILI ŠTA SU DELIJE TRAŽILE, ZOVU IH NAZAD U ZVEZDU Poznati fudbaleri na derbiju, tu je i bivši trener crveno-bijelih

Autor Mladen Šolak

Ko je sve na derbiju Zvezda - Partizan u Štark areni.

Izvor: MN Press

Na košarkaškom derbiju Crvena zvezda - Partizan prisutni su bivši fudbaleri crveno-bijelih i zajedničko im je da su uradili što su Delije tražile i obukli bijele majice. U loži kraj terena sjedjeli su ljubimci navijača crveno-bijelih, Nemanja Radonjić, Radovan Pankov, nekadašnji centarfor Dragan Mrđa, poznati košarkaš i kapiten crveno-bijelih Igor Rakočević, a bio je tu i bivši trener Zvezde, Miloš Milojević. "Vrati se u Zvezdu, Radonja", pjevali su navijači napadaču Torina, koga godinama dozivaju nazad na stadion "Rajko Mitić".

Štark arena bila je očekivano ispunjena, što je bilo predviđano još od utorka, kada su navijači Zvezde u dugačkom redu na "Marakani" čekali da kupe ulaznicu za treći ovosezonski duel "večitih", a prvi u kojem su crveno-bijeli domaći.

Navijači Zvezde tražili su da navijači na donjem dijelu Štark arene budu obučeni u bijelo, a gornji u crveno, a bivši fudbaleri su se takođe odazvali toj akciji. Pratite tekstualni prenos Crvena zvezda Partizan na MONDU i pogledajte slike iz Štark arene: