Košarka

PAVIĆEVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI: NAJTEŽA UTAKMICA U MOM ŽIVOTU, ČESTITAM PARTIZANU I NAJVEĆEM TRENERU U ISTORIJI OVE IGRE

Autor Anja Rašović Izvor CdM

Trener Mornara Mihailo Pavićević zahvalio je strategu Partizana Željku Obradoviću na podršci poslije, kako je rekao, najteže utakmice u životu.

foto: Nebojsa Parausic
Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Šef stručnog štaba Barana bio je emotivan nakon što je njegovom bratu i predsjedniku kluba Đorđiju određen pritvor do 30 dana zbog optužbi za šverc cigareta, prenosi CdM.

“Čestitam Partizanu i najvećem treneru u istoriji ove igre u Evropi Željku Obradoviću pobjedu u ovoj utakmici. Hvala mu na lijepim riječima, mnogo znače jer dolaze od pravih ljudi. Oni koji nisu vrijedni pomena, neka se kriju u rupama. Ne mogu puno da pričam o utakmici. Čestitao bih svojim igračima na velikoj borbi i želji. Bilo je perioda kada smo igrali pametno, ali kvalitet je kvalitet”, rekao je Pavićević.

Ističe da mu nije bilo lako da ekipu spremi za meč.

“Ovo je bila najteža utakmica u mom životu. Iskren da budem, ne znam kako sam ostao zdrav jer ovu dvoranu ne pune oni koji nisu vrijedni pomena, nego je punio Đoko Pavićević. Iako mi je brat i možda nije u redu, ali želim da mu se zahvalim na još jednom spektaklu koji je priredio ovom gradu. Kao što vidiš, vraćaju ti na lijep način”, poručio je bratu trener Mornara, piše portal CdM.

Podsjetio je na sve što je njegov klub uradio za košarku u Baru i Crnoj Gori.

“Ovo je sport i držaću se sporta, ali kada budem pričao o tim stvarima, glasnuću se javno i svi će čuti moje mišljenje. Sedam godina priređujemo ne samo gradu već i državi Crnoj Gori košarkaške spektakle o kojima se u superlativima priča. Košarka će se igrati i poslije nas, ali ostaje priča o jednom periodu koji će ostati upisan zlatnim slovima u istoriju sporta u Baru”, istakao je Pavićević i zaključio:

“Miševi treba da znaju da mi srca imamo dovoljno za sve, i za ljubav, ali i za druge stvari. Znam da je Đoko jak čovjek i da će i ovo prevazići, kao i mnogo toga u životu. Znam kako je bilo kada je imao koronu i kada se borio za život i kada nisam obraze sušio. Znam i kako će se ovo završiti”.