AUUUU

OTKRIVENO KOJI PAS JE UNAKAZIO JOKIĆEVOG SAIGRAČA! Horor u NBA, Meloun se hitno oglasio: "Ima i fizičke i mentalne RANE"

Autor Nemanja Stanojčić

Otkriveno je da je rotvajler izujedao Erona Gordona, saigrača Nikole Jokića iz Denvera...

Izvor: YouTube/screenshot

Užasne vesti stigle su iz Denvera, Eron Gordon (28) izujedan je po licu i po rukama i moraće na pauzu. Prema informacijama koje stižu iz Amerike njega je za vreme praznika u kući napao njegov pas. Ako je verovati jednom od ranijih snimaka, iz vremena dok je bio u Orlandu, u pitanju je rotvajler.

Iz Nagetsa su potvrdili da je Gordon završio u bolnici i da je imao čak 21 šav zbog rana po licu i po desnoj, šuterskoj ruci. O tome su pričali i trener Majkl Meloun i njegovi saigrači. "Nećemo ga pritiskati. Potrebno je da se izleči i iznutra i spolja. Tako nešto nije jednostavno. Moraš rane da zalečiš fizički, ali i mentalno. Rekao sam mu da ga želimo na terenu i da smo bolji sa njim, ali da smo u isto vreme uz njega i da ga podržavamo. Kada bude mogao da se vrati i da igra na najvišem nivou, tu smo. Za to vreme imamo igrače koji su tu i koji mogu da popune tu rupu i njegov izostanak", jasan je Meloun.

Koliko je on važan igrač za tim govore i reči Kentavijusa Koldvela-Poupa i Pejtona Votsona. "Saznao sam za te vesti na treningu. Znamo da se ne oseća dobro trenutno. Razgovaraću sa njim, javiću mu da sam tu za njega", rekao je Poup.

Sličnu izjavu imao je i jedan od najmlađih članova tima. "Na treningu sam čuo šta se dogodilo, maločas sam mu poslao poruku, da ostane pozitivan. Ovaj tim mu mnogo znači. To što nije sa nama je nešto veoma ozbiljno i nadamo se da će se vratiti na teren što pre", zaključio je Votson.

Nema informacija koliko dugo bi mogao da pauzira, spekuliše se da ga neće biti najmanje dve nedelje. Gordon ove sezone prosečno postiže 13,6 poena, uz 6,9 skokova i veoma je bitan šraf u Melounovom timu. Sve ovo događa se u momentima kada je Denver ušao u pobedničku seriju, trenutno je treći na Zapadu sa skorom 22-10. Sledi meč sa Memfisom.

Inače, posle osvajanja šampionske titule i velike proslave Eron je došao u Sombor i proveo je dosta vremena sa Nikolom Jokićem. Zajedno su bili na hipodromu i u kafani. Zanimljivo je i da je njegov rođeni brat Dru bio na kratko i u Partizanu u sezoni 2012/13.