SKANDALOZNO

OVO JE NAJGORI TIM U ISTORIJI NBA LIGE: Izgubili su 26 ZAREDOM - kad vidite zagrijavanje, sve će vam biti jasno! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako izgleda zagrijavanje košarkaša Detroita, možda najgoreg tima u istoriji NBA lige.

Izvor: Twitter/TheNBACentel/Screenshot

Detroit je nekadašnji šampion NBA lige, međutim dvije decenije nakon slavne generacije koja im je donijela poslednji prsten - nalaze se na dnu. Pistonsi su izgubili nestvarnih 26 utakmica zaredom i time su se izjednačili sa Klivlendom (2010/11) i Filadelfijom (2013/14), tako da ih samo dva poraza dijele od najgoreg niza u istoriji američke košarke. Taj rekord od 27 poraza je u rukama Filadelfije, koja je u sezonama 2014/15 i 2015/16 uspjela da dobije titulu najgoreg tima u istoriji NBA.

Da li je realno da Pistonsi obore ovaj rekord? Nije nemoguće... Do kraja godine ih očekuje meč sa Bostonom kod kuće, Bruklinom u gostima, pa sa Torontom na svom terenu - i to baš za Novu godinu. Vidjećemo da li će prekid negativnog niza doći baš kao novogodišnji poklon.

Detroit ove sezone ima učinak 2-27, a trener Monti Vilijams - koji je do ljetos vodio mnogo jači Finiks - moli za strpljenje. I dalje se čeka da zablista prvi pik sa prošlogodišnjeg drafta Kejd Kaningem, dok je ove sezone Detroit birao i Osara Tompsona. Tu su još i Bojan Bogdanović, Marvin Begli, Ajzeja Stjuart, Džejden Ajvi... I dalje nedovoljno za više od dvije pobjede ove sezone, što je zaista sramotan podatak.

A kada pogledate kako izgleda zagrijevanje Pistonsa, sve vam je jasno - ovakva ekipa djeluje kao da je došla da se takmiči sa NBA košarkašima iz hobija.