Košarka

ŽAKELJ: OČEKUJE NAS MEČ KOJI MORAMO DA DOBIJEMO

Autor Anja Rašović Izvor CdM

Košarkaši Budućnosti Voli ugostiće sjutra Turk Telekom u 11. kolu Evrokupa.

Izvor: MN Press

Podgoričani su u dobrom ritmu, vezali su tri trijumfa u svim takmičenjima i želja im je da održe taj kontinuitet i protiv turske ekipe, piše CdM.

“Očekuje nas meč koji moramo da dobijemo, protiv Turk Telekoma, tima koji je u prethodnom kolu Evrokupa savladao Kluž. Nakon promjena koje su imali igraju bolje i igra im je oslonjena na tri amerikanca – Valas, Palmer i Inoh. Njih trojica imaju jako dobar učinak i veoma su neugodni ofanzivni igrači. Vjerujem da će sigurno biti težak meč za nas ali mi nastavljamo sa radom na sebi u ova dva dana koje imamo do utakmice. Želimo da popravimo puno stvari a da se ujedno spremimo i za meč sa Turkom. Moramo biti precizni u izvođenju zadataka na oba kraja terena, da uđemo u naš ritam i da defanzivno budemo na nivou”, rekao je trener “plavih” Andrej Žakelj i dodao:

“Želio bih da pozovem i naše vjerne navijače da dođu u Moraču u srijedu i podrže nas u što većem broju kako bi zajedno došli do nove pobjede i približili se drugoj fazi Evrokupa”.

Budućnost je u šestoplasirana u grupi B sa četiri trijumfa i šest poraza, dok je Turk Telekom dosad upisao svega dva trijumfa uz osam neuspjeha, prenosi portal CdM.

Susret je u srijedu od 19.45 časova.