Gore!

UH! DVIJE LJEPOTICE ZAPALILE NBA LIGU: Ronaldova bivša pored provokativne Amerikanke, znaju je po bezobraznim slikama!

Autor Nikola Lalović

Košarka je bila sjajna, ali mnogi su gledali samo kraj terena jer su se tu našle dvije ljepotice!

Izvor: Twitter/screenshot/NBA_NewYork

Duel Njujorka i Majamija je bio izuzetno napet i na kraju su Niksi u dramatičnoj završnici uspjeli da pobijede 100:98, ali su šou košarkašima odnijele dvije ljepotice. Odmah pored terena sjele su Emili Rajtakovski i Irina Šajk!

Emili Rajtakovski iako je rođena u Londonu je zapravo odrasla u Kaliforniji, a od 2012. kada se pojavila na sceni jedna je od najpoznatijih američkih manekenki. Posebno je "zapalila" javnost kada se u nekoliko navrata slikala naga, a poznata je i po tome što često istupa u javnosti sa svojim političkim stavovima. Bila je udata za producenta Sebastijana Ber-Meklauda, ali se razvela 2022. godine.

Što se tiče Irine Šajk, ljubitelji sporta su je najbolje upoznali kada je imala vezu sa Kristijanom Ronaldom. Sa poznatim fudbalerom se upoznala 2009. godine, čak su bili vjereni 2011. a onda je sve propalo 2015. godine kada su se rastali. Pogledajte kako su njih dvije izgledale pored terena:

Ruska manekenka rođena je u Jemanćelinsku 1986. godine, a zapravo joj je pravo ime Irina Valerijevna Šajkislamova i zapravo je etnički Tatarka. Sada je jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, a bavi se i glumom, pozajmljuje lik i glas za video igrice... Uživajte još jednom u ove dvije ljepotice kraj terena Njujork Niksa: