LJUBIMAC

DOBRO POGLEDAJTE KO NOSI BARJAK PARTIZANA! Nije još ni debitovao za crno-bele, a već mu SKANDIRAJU ime! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Iako je ove nedelje tek potpisao za Partizan, nije mu dugo trebalo da postane ljubimac navijača.

Izvor: BC Partizan TV/screenshot

Partizan je u dramatičnoj završnici u "Areni" uspeo da "obriše" 15 poena prednosti i savlada Fenerbahče (85:84), nakon čega je usledilo veliko slavlje navijača. Još jednom se pokazalo da u "grotlu navijača" ume da zadrhti ruka protivnika, što je osetio sada i tragičar meča Jam Madar. Njega je publika vređala u toku susreta, a sada crno-beli imaju i novog ljubimca, iako se još zvanično čeka njegov debi u klubu.

Bruno Kaboklo je meč posmatrao "u civilu", ali je bio potpuno oduševljen onim što vidi u "Areni". Zbog toga je odmah po završetku susreta prišao najvatrenijim navijačima, slavio je sa novim saigračima, a potom pokazao da bi će biti jedan od miljenika publike uz samo jedan gest.

Brazilac se odmah "prihvatio" navijačkog barjaka i poveo je navijanje, dok su i pojedini navijači skandirali njegovo ime: "Bruno, Bruno", čulo se poslle pobede crno-belih u Beogradu. Nema sumnje da košarkaš koji je došao iz Venecije, kluba za koji na kraju nije ni odigrao nijedan minut, jedva čeka da zaigra u ovakvoj atmosferi, dok će i crno-belima svakako pomoći igrač njegovog kova, pošto je ponovo bilo manjih problema u reketu. Pogledajte kako Kaboklo vodi navijanje od 16:20:

Bruno Kaboklo
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Podsetimo, navijači Partizana su napravili i spektakularnu koreografiju na početku utakmice kada su "podigli" Sašu Đorđevića, heroja crno-belih koji je 1992. godine u Istanbulu doneo jedini trofej Evrolige Partizanu.