Košarka

VILDOZA DOBIJA OTKAZ U PANATINAIKOSU? Timovi su se već javili, ali postoji jedan veliki PROBLEM!

Autor Nemanja Stanojčić

Luka Vildoza bi navodno mogao da dobije otkaz u Panatinaikosu...

Izvor: Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

Luka Vildoza (28) mogao bi uskoro da dobije otkaz u Panatinaikosu. Mnogi strani mediji prenose tu informaciju i tvrde da je nezadovoljstvo obostrano i da se "traži način za raskid ugovora". On je poslednji meč odigrao protiv Baskonije 27. oktobra, proveo je 11 minuta na parketu i od tada ga nema u timu.

Zvanično objašnjenje je povreda, ali grčki novinari tvrde da to nije istina i da Ergin Ataman ne računa na njega. Argentinski plejmejker potpisao je ugovor sa "zelenima" pre dolaska turskog stručnjaka i navodno se on ne uklapa u njegove planove i sada se traži rešenje koje bi odgovaralo svima. Već su se javili određeni klubovi, Italijani tvrde da je Armani već uspostavio kontakte, dok ga i navijači Olimpijakosa zovu takođe.

Ono što je problem jeste trogodišnji ugovor koji je je potpisao. Mediji u Grčkoj preneli su da je u pitanju godišnja plata od 1,8 miliona evra i to je verovatno i "kamen spoticanja". Argentinski plejmejker prošle godine igrao je za Crvenu zvezdu, dok je pre toga u Evropi nosio dres Baskonije gde je sa Duškom Ivanovićem osvojio titulu u Španiji.

Izgleda da je rastanak blizu: