TO JE TO

PARTIZAN DOVEO CENTRA - STIGLA I POTVRDA! Željko konačno dobio POJAČANJE - otkriveni su i detalji ugovora!

Autor Nemanja Stanojčić

Bruno Kaboklo potpisao je za Partizan.

Izvor: Printscreen/Twitter/KK Partizan

Bruno Kaboklo (28, 216cm) novi je košarkaš Partizana! Potvrda je stigla od kluba koji je objavio to i na zvaničnim profilima na društvenim mrežama. Potpisao je ugovor do kraja sezone 2024/25! Prošle godine igrao je za njemački Ulm sa kojim je osvojio titulu u domaćem šampionatu, dok je u Evrokupu prosječno bilježio 17,4 poena i 7,8 skokova po meču. U NBA ligi igrao je za Hjuston, Memfis, Sakramento i Toronto.

Željko Obradović konačno je dobio pojačanje tamo gdje mu je najpotrebnije - u reketu. Crno-bijeli se ove sezone najviše muče sa skokovima i upravo bi brazilski košarkaš trebalo da riješi taj segment igre. To ujedno znači i da će u Beogradu igrati dva Brazilca, pošto je u Crvenoj zvezdi Jago dos Santos koji je na neki način i najavio njegov dolazak.

U prethodnim danima pojavio se i snimak na društvenim mrežama na kom je djelovalo da je Kaboklo na zvaničnom fotografisanju u Partizanu u crno-bijelom dresu. Međutim, problem je nastao zbog Venecije koja je zbog ugovora sa njim i činjenice da se nije pojavio u klubu za koji je potpisao prijetila tužbama. Na kraju je ipak pronađeno zajedničko rješenje.

Njegovim dolaskom posebno je oduševljen čuveni košarkaš i trener Aco Petrović koji je nedavno bio u Beogradu i gledao derbi Partizana i Zvezde. Kada je čuo o dolasku Brazilca, kog je trenirao baš u toj reprezentaciji, oglasio se na društvenim mrežama. "Potvrđujem da je riječ o paklenom igraču koji može da igra na obije unutrašnje pozicije", napisao je Petrović.

Pogledajte i objavu kluba:

BONUS VIDEO: