SAOPŠTENJE

SKANDAL! NAVIJAČ PARTIZANA UHAPŠEN U ŠPANIJI! Haos posle poraza od Baskonije - evo šta se dogodilo!

Autor Nemanja Stanojčić

Navijač Partizana poljubio je ženu iz obezbeđenja tokom haosa koji je izbio u dvorani i zbog toga je uhapšen...

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Baskonija je posle dramatične završnice pobijedila Partizan u Vitoriji (84:83). Čima Moneke dao je ključne poene sa linije za slobodna bacanja, ali je još jedan detalj obilježio meč. U jednom momentu u poslednjoj četvrtini došlo je do burne reakcije pristalica crno-bijelih koji su, prema pisanju španskog "El Korea" šutnuli ogradu i oštetili nekoliko stolica u dvorani, a dogodilo se i hapšenje.

Prema navodima iz Španije kada su predstavnici obezbjeđenja došli da smire situaciju jedan od navijača Partizana prišao je i dva puta poljubio ženu koja je radila u obezbjeđenju. Dvojica policajaca odmah su ga privela i odvela u policijsku stanicu i već u subotu je završio na sudu. Optužnica je navodno već podignuta zbog "se**ualnog napada".

Zbog toga se oglasila i Baskonija. "Osuđujemo ponašanje navijača Partizana tokom evroligaške utakmice. Radnici obezbjeđenja uradili su sve po propisu i mi želimo da izrazimo punu podršku osobi koja je napadnuta i da još jednom naglasimo da osuđujemo bilo kakav vid nasilja. Tome nema mjesta u sportu", navodi se u tekstu.