Košarka

SRAMOTA! SRPSKOG TRENERA VRIJEĐALI, A DAO IM JE SVE: Navijači mu pripremili KOREOGRAFIJU, a kad u mu prišli košarkaši...

Autor Mladen Šolak

Veoma neprijatne i ružne scene na utakmici Dušana Alimpijevića protiv svog doskorašnjeg kluba.

Izvor: Twitter/hk_dincturk

Srpski trener Dušan Alimpijević doživio je nezaslužen, uvredljiv i veoma neprijatan doček u dvorani Burse, kluba koji je vodio do velikih uspeha, poput nastupa u finalu Evrokupa. Pored svega što je uradio u tom timu za tri godine, navijači su mu uzeli za zlo to što je ovog ljeta otišao u Bešiktaš, pa su mu posvetili i koreografiju kojom su mu uvrjedljivo poručili da je otišao za dinarima.

Kada je to video, Alimpijević je dugo gledao u natpis i sliku, a potom se u čudu okrenuo ka nekome od svojih saradnika na klupi. Očigledno šokiran, Alimpijević je kontrolisao svoje reakcije, mada u tim trenucima nije ni slutio da će meč donijeti još neprijatnosti.

U toku meča on je navodno imao napete trenutke i sa pojedinim svojim bivšim igračima, a meč je završen dramatičnim porazom njegovog Bešiktaša - posle produžetka. Pogledajte nakon toga kako je izgledao rastanak na terenu, gde su srpskom treneru prilazili igrači domaćih, koje je trenirao, Berkan Taškiran, Omer Utku...

Dušan Alimpijević preuzeo je Bešiktaš ovog ljeta i sa sobom poveo Derika Nidama, nekadašnju zvijezdu ABA lige. I on je takođe "prozvan" koreografijom.