ŠTETA

OBEĆALI MI VEĆU MINUTAŽU, PA ODMAH NASTAO PROBLEM: Jović se povredio u PRVOM meču posle Mundobasketa!

Autor Milutin Vujičić

Za sada nema informacija kakve prirode je povreda i da li našeg košarkaša čeka pauza.

Izvor: Profimedia

Prethodne noći dvojica srpskih igrača igrala su predsezonske utakmice u NBA. Videli smo da je Nikola Jokić malo "zarđao" nakon pauze od četiri meseca, dok je mladi Nikola Jović, nakon leta provedenog sa reprezentacijom Srbije, počeo postepeno da se uvodi u ritam...

U pobedi Majamija protiv Šarlota 113:109, Jović je igrao samo u prvom poluvremenu i nažalost doživeo je povredu kolena. Za sada nema informacija koliko ozbiljna povreda je u pitanju, ali je preventivno odmorio u nastavku utakmice i nije više ulazio u igru. Odlučeno je da se tokom dana obave detaljnija ispitivanja, odnosno magnetna rezonanca će pokazati da li je u pitanju samo kontaktna povreda ili nešto drugo.

Za vreme provedeno na parketu, što je bilo oko sedam minuta, Jović je upisao dva poena i to sa slobodnih bacanja, dok je jedini šut - i to za tri poena - promašio. U statistiku mu se pišu i dva skoka, asistencija i blokada.

Očekuje se da ove sezone Jović dobije veću minutažu nego lane i zato Majami nije želeo da ga uključi u paket u razmeni sa Portlandom za Demijana Lilarda, zbog čega je propao njihov dogovor. Sjajni košarkaš Trejlblejzersa je otišao u Milvoki, dok je Majami odlučio da veruje u svoje mlade igrače.

BONUS VIDEO: