EVROLIGA

KRIVIM SEBE ZA NEKE PORAZE PROŠLE SEZONE! Panter pokazao da je LIDER Partizana: Hoću da budem još bolji!

Autor Milutin Vujičić

Kapiten crno-belih Kevin Panter je optimista pred novu sezonu u Evroligi.

Izvor: MONDO

Kevin Panter je ovog leta imao brojne ponude, ali je na kraju odlučio da ostane u Partizanu i potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa crno-belima. Tako je Željko Obradović zadržao svog kapitena i lidera koji je optimista uoči početka nove sezone u Evroligi jer već u četvrtak (20.05) crno-beli igraju protiv Makabija u gostima.

"Krivim sebe za neke poraze na kraju prošle sezone. Želim da budem bolji lider, ne samo na parketu, već na razne načine. Osećam da smo napredovali i da smo sada zrelija ekipa. Ne razmišljamo o prošloj sezoni. Sada kreće nova, za sve, idemo iz meča u meč", rekao je Panter otvoreno, bez ikakvog uvijanja danas za medije, dodajući da su svi u ekipi upoznati sa kvalitetima koje ima "Ponos Izraela".

"Biće sigurno i uspona i padova, takav je život generalno. Spremni smo za Makabi, znamo da su odličan tim na njihovom terenu i da će biti potrebna jaka košarka koju ćemo igrati 40 minuta. Moramo da ostanemo pozitivni, da radimo vredno, iz treninga u trening da napredujemo".

Prvi put u karijeri, Panter je i treću sezonu u istom klubu zbog čega se posebno raduje i jedva čeka da obraduje navijače: "Mnogo mi to znači, lepo mi je što sam se vratio, treća sezona za mene u Partizanu i baš se radujem", zaključio je Panter.

BONUS VIDEO: