Košarka

ŠTA JE SA BJELICOM? STVARNO NE ZNAM, PITAJTE NJIH! Duško Ivanović se oglasio o Nemanji posle Zvezdine pobede

Autor Mladen Šolak

Trener Crvene zvezde Meridianbet govorio je u Laktašima o odsutnom Nemanji Bjelici.

Izvor: YouTube/BC Igokea/MN Press

Crvena zvezda Meridianbet pobedila je Igokeu rutinski i ubedljivo, a posle meča trener crveno-belih Duško Ivanović govorio je o svom timu u celini, ali i o Nemanji Bjelici, krilnom centru koji nije bio u Laktašima, niti je deo Zvezdinog tima na sajtu Evrolige.

Na pitanje gde je Bjelica, povratnik u Zvezdu posle 13 godina, Ivanović je rekao: "To bolje da vam kaže medicinski stav, ja stvarno ne znam". Na dodatno pitanje da li je u pitanju povreda, crnogorski stručnjak je kratko dodao: "Da, da".

U komentaru utakmice, rekao je: "Očekivali smo tešku utakmicu i zaista je tako bilo. Igokea je počela vrlo dobro, agresivno, imali smo u prvih sedam poena mnogo problema, ali sa ulaskom Teodosića uspeli smo da povežemo linije. U drugom delu smo imali dobru odbranu i fluidan napad. Mislim da smo zasluženo pobedili".

Ivanović je naglasio da je njegovom timu potrebno vreme da se uigra. "Ove godine smo potpisali dobre igrače, ali još nismo dobar tim. Neki igrači se malo brže uklapaju, a neki malo sporije, ali siguran sam da će se svi uklopiti" dodao je on na konferenciji za novinare.

Crvena zvezda će naredni meč igrati u četvrtak, 5. oktobra, protiv Asvela u Štark areni. U subotu uveče u Laktašima u crveno-belom nisu nastupili Šabaz Nejpijer, Adam Hanga, Dejan Davidovac i Bjelica.

BONUS VIDEO: