Košarka

GORDIĆ PRED SUPERKUP ABA LIGE: NADAM SE DA ĆE NAM OVAJ SUPERKUP POSLUŽITI DA SE UIGRAMO!

Autor Mirela Ljumić

Gordićeva Igokea sjutra igra sa Cedevitom u 12h.

Izvor: MN Press

Gordić je stigao u Podgoricu, gdje se od 18. do 20. septembra održava Superkup ABA lige.

"Mislim da je ekipa konkurentna i dobro popunjena na svim pozicijama. Igramo ABA ligu i Ligu šampiona. Igrao sam i ranije za Igokeu, sve mi je već poznato, nije bio teško da se vratim. Prije dva dana smo se kompletirali, imali smo problema sa povredama, nedostaje nam Karmajkl. Prioritet je dobar trening, da se što prije uigramo. Nadam se da će nam ovaj Superkup dobro poslužiti", kazao je Gordić za "Vijesti".

Gordić se osvrnuo na crnogorske klubove:

"Nisam gledao utakmice u pripremnom periodu. Znam da će Budućnost kao i uvijek biti konkurentna. Stabilan je klub i drago mi je da imaju dobru ekipu. Što se tiče Mornara - klub je prošao kroz teži period. Nadam se da će da bude sve u najboljem redu. Mislim da je ljeto bilo burno. Nadam se da je sve iza njih, da će kao i do sada Mornar i Bar biti prepoznatljivi po posebnom stilu košarke i da će da u Baru i dalje da se igra atraktivna košarka", rekao je Gordić.

Nova sezona u ABA ligi - nova šansa da se poprave rekordi.

"Moj motiv dolazi do treninga. Da svaki trening odradim maksimalno što mogu. Mislim da ukoliko imate takav stav, ostale stvari dolaze same po sebi. Drago mi je što ću imati priliku da opet igram u ABA ligi - nadam se da će biti još poena i asistencija", poručio je Gordić.