Ne zameramo!

J*BI GA, I JA SAM ČOVEK! Bogdan Bogdanović odmah shvatio: NISAM NAMERNO promašivao!

Autor Dušan Ninković

Kapiten Srbije birao reči na konferenciji, ali potkrala se i jedna greška koju nećemo uzeti za zlo!

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović odigrao je fantastičan meč u pobedi Srbije nad Litvanijom (86:67) u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, a nakon toga je blistao na konferenciji! Tokom razgovora sa medijima bio je dobro raspoložen, otkrio je kako je Boriša pomogao timu poslatom porukom, ali i opsovao - što je bio jedan od najzanimljivijih detalja dana u Manili!

Razgovarajući o tome kako ne bira utakmice na kojima blista i na kojim šutira slabije od očekivanja, Bogdanu se otela fraza koja se u Srbiji koristi u svakodnevnog govoru... "Dešava mi se jebi ga, i ja sam čovek, nisam namerno promašivao, kao da sam računao 'Ameri će da izgube od Litvanije', tako ispada...", rekao je Bogdan Bogdanović i izazvao smeh među srpskim novinarima. I on se nasmejao kada je shvatio šta mu je izletelo, ali nakon maestralne partije protiv Litvanije niko neće zameriti kapitenu.

Podsećamo, Bogdan Bogdanović je odigrao spektakularan meč u četvrtfinalu! Ubacio je 21 poen, od čega čak 18 do poluvremena. Prve dve deonice bile su daleko neizvesnije i tada je kapiten Bogdanović "lomio" rivala, a njegov pogodak u poslednjem napadu doneo je Srbiji +11 na poluvremenu - prvu dvocifrenu prednost na meču!

BONUS VIDEO: