Provod

HIT SNIMAK - NIKOLA JOKIĆ U TRANSU NA CECINOM NASTUPU! U ruci alkohol, a pogodila ga OVA pjesma! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji NBA igrač Nikola Jokić nije sa reprezentacijom već se opušta u rodnom Somboru, gdje je slušao narodnjake.

Izvor: Twitter/ttashshke/printscreen

Reprezentacija Srbije obavila je i poslednje pripreme pred meč protiv Kine kojim će 26. avgusta započeti borbu za medalju na Mundobasketu u dalekoj Aziji, ali selektor Svetislav Pešić na raspolaganju nema sve najbolje košarkaše - dok je nacionalni tim na drugom kraju svijeta, Nikola Jokić je u rodnom Somboru, a u četvrtak uveče prisustvovao je i koncertu jedne od najvećih regionalnih zvijezda.

Na nastupu Cece Ražnatović, Nikola Jokić je ponovo pokazao kakav je veseljak i odlično se proveo. Naravno, snimci sa lica mjesta postali su hit na društvenim mrežama, a jasno je i koja je pjesma najviše pogodila najboljeg srpskog košarkaša i najboljeg igrača NBA finala iz prethodne sezone. Nikola je bio u transu dok je Ceca pjevala "Šta je to u tvojim venama..."! Pogledajte kako je to izgledalo:

Nekoliko plesnih pokreta, perfektno naučen tekst ovog Cecinog hita i čaša alkoholnog pića primjetni su na prvi pogled snimka koji je preplavio društvene mreže. Jokić je očigledno riješio da se tokom ovog ljeta pošteno zabavi i tako pripremi za novu sezonu, nakon što mu je prethodna bila najnapornija u karijeri.

Podsjećamo, nakon što je osvojio NBA titulu i postao MVP finala, Jokić je gotovo cio letnji odmor proveo na Balkanu. Kada je postalo jasno da neće igrati za reprezentaciju posvetio se sebi, odlascima na hipodrome, rafting na Tari, druženje sa Aronom Gordonom, ali i izlaske!

BONUS VIDEO: