OPA!

PARTIZAN DOVODI NOVO NBA POJAČANJE? Igrao sa Durentom, Željko ga zove: "Tačno je, ponudili su mi ugovor"

Autor Nemanja Stanojčić

Terens Ros prokomentarisao je i javno ponudu Partizana...

Izvor: Profimedia

Terens Ros (32) mogao bi da postane novi košarkaš Partizana. Neko vrijeme već se spekuliše da je on na radaru crno-bijelih, a kontakti definitivno postoje. Ovog puta to je rekao ni manje ni više nego upravo on. Američki košarkaš priznao je da postoje šanse da dođe u tim Željka Obradovića.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom on igra igrice na interenetu i jedan čovek postavlja mu upravo pitanje o dolasku u Srbiju javno. "Da, ponudili su mi ugovor. Ja sam bio u fazonu 'oh'... Ko zna, ko zna", rekao je Ros i tako dodatno zagolicao maštu navijača crno-bijelih. Iz NBA su već stigli Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer.

Ros je rođen u Portlandu 5. februara 1991. godine. Završio je koledž u Vašingtonu i kao 8. pik je na draftu 2012. godine izabran od strane Toronta. Tamo je igrao pet godina i postao je šampion u zakucavanju na Ol-staru. Posle toga je nosio dres Orlanda do februara ove godine i onda je potpisao za Finiks gde je igrao sa Kevinom Durentom i Devinom Bukerom. Trenutno je slobodan igrač. Za 11 sezona u NBA prosječno bilježi 11 poena, 2,8 skokova i 1,3 asistencija po meču.