DOKLE!?

ATAMANE, ZAR TI NIJE DOSTA VIŠE!? Grci mu doveli 11 STRAŠNIH pojačanja, a najveću bombu ostavili za kraj!

Autor Milutin Vujičić

Ergin Ataman će dobiti još jedno vanserijsko pojačanje od gazde Janakopulosa za kraj prelaznog roka.

Izvor: Printscreen/YouTube/Panathinaikos

Panatinaikos je ovog leta odlučio da uloži ogromna sredstva u pojačanja i novi trener Ergin Ataman već je dobio 11 pojačanja, ali verovali ili ne - ni tu nije kraj. Gazda kluba Dimitris Janakopulos namerava da nastavi da ulaže i za kraj prelaznog roka spremio je, bar se tako može naslutiti, možda i najveće pojačanje do sada. To je na neki način nagovestio i Ergin Ataman koji će tako sledeće sezone na raspolaganju imati drim-tim.

"Naš predsednik Dimitris Janakopulos obožava transfere. Razume košarku jako dobru i to je u krvi njegove porodice. Stalno pričamo o košarci i ti mi razgovori prijaju, a možda će narednih dana eksplodirati nova bomba. Videćemo šta će se desiti u sledećih deset dana!", naglasio je Ergin Ataman.

Za sada nema najava o kome se radi i neće biti iznenađenje ako je to poznato ime iz NBA lige, pa ako se to desi - jasno je da će na Panatinaikosu biti ogroman pritisak da osvoji Evroligu. Zbog toga je Ataman pozvao i navijače Turske, reprezentacije kojoj je selektor, da navijaju sledeće sezone za Panatinaikos iako zna da mnogi žele da bude neuspešan: "Znam da će neki govoriti i priželjkivati da ne uspem, ali sam siguran da će većina biti uz mene", dodao je Turčin.

Inače, ovog leta Panatinaikos je doveo Kostasa Adetokunba, Dimitrisa Moraitisa, Luku Vildozu, Matijasa Lesora, Dinosa Mitoglua, Kostasa Slukasa, Džerijana Granta, Janisa Papapetrua, Kaja Gaja, Huanča Ernangomeza i Aleksandera Balčerovskog.

BONUS VIDEO: