Košarka

NBA ŠUTER ZBOG NAPADA NA LEPOTICU BEŽI U EVROPU: Prebio verenicu zbog "Only Fansa", sad hoće u Barsu! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Mnogi su se iznenadili odlukom Brina Forbsa da pregovara sa Barselonom, ali izgleda da ga zbog incidenta sa bivšom verenicom NBA timovi ne žele.

Izvor: Instagram/elsajeanofficial/Youtube/San Antonio Spurs/Screenshot

Posle Kembe Vokera, Svija Mihalika, Patrika Mekoa i Lengstona Geloveja još jedan NBA igrač koji bi karijeru mogao da nastavi u Evropi je Brin Forbs. Sjajni šuter i bivši košarkaš San Antonija, Milvokija, Denvera i Minesote dovodi se u vezu sa Barselonom, a osim po košarci poznat je i po vezi sa Elsom Džen. 

Ova zvezda sajta za odrasle "Only Fans" bila je dugo u vezi sa njim, a p*no glumica je u martu ove godine optužila Forbsa za zlostavljanje. On je bio uhapšen zbog napada, a mediji su preneli da je Elsa imala masnice na oba oka.

Navodno je Brin Forbs bio "uplašen njenim uspehom" na "Only Fansu", a prema navodima "Dejli mejla" Forbs je nekoliko puta udario 26-godišnju p*rno glumicu. Napad se navodno desio 15. februara, a Elsa je istakla da ju je Brin udario više puta. Pogledajte kako izgleda Elsa Džen:

Navodno je Minesota planirala da nedelju dana nakon napada Forbsa trejduje u jedan od timova koji su bili zainteresovani, ali su izvori "Dejli mejla" naveli da je zbog ovog napada njegova NBA karijera gotova. Možda se samo zbog toga okrenuo traženju angažmana u Evropi. Osim "Only Fans" naloga Elsa je pokreula jedan vrlo uspešan podkast i modnu liniju, a pre ovog incidenta par je godinu dana živeo zajedno i bili su vereni. Posle napada veza je prekinuta.

BONUS VIDEO: