Košarka

NBA AS SMUVAO DUPLO STARIJU LJEPOTICU: Paparaci ih uhvatili zajedno, ona GRMI pored Grina! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Džejlen Grin ima 21 godinu, njegova izabranica 38, ali im to ne smeta da budu u ljubavi.

Izvor: Instagram/drayamichele/Youtube/Spallone Sports/Screenshot

Imamo novi par u NBA ligi! Mladi 21-godišnji bek Hjuston Rokitsa Džejlen Grin snimljen je u javnosti sa novom djevojkom Drajom Mišel. Ono što je posebno zaintrigiralo javnost kod ovog para je njihova razlika u godinama. 

Džejlen Grin nije išao na koledž već je nakon srednje škole otišao u razvojnu ligu i tu zaigrao za Ignajt, a zatim je 2021. bio drugi pik na draftu. Ima 21 godinu, a njegova nova djevojka rođena je 1985. godine što znači da je 17 godina starija od njega - skoro duplo! 

Andreja Mišel Hauard se probila kada je objelodanjena njena veza sa pevačem Krisom Braunom, a bavi se glumom, modelingom, modnim dizajnom i redovno učestvuje u rijaliti programima. Ima dvoje djece, jedno sa nekadašnjim vjerenikom Orlandom Skendrikom. Pogledajte kako izgleda: 

Džejlen Grin je u prve dvije NBA sezone igrao odlično i bio jedan od najboljih košarkaša Rokitsa. U prvoj sezoni je biran u najbolju ruki petorku lige, a u drugoj je na 76 utakmica bio starter, igrao je u prosjeku 34 minuta po meču i prosječno postizao 22,1 poen uz 3,7 skokova i 3,7 asistencija po meču.

BONUS VIDEO: