NIŠTA OD DOLASKA

MOŽE U PARTIZAN, ALI PLATITE 600.000 EURA! Crno-bijeli još čekaju "bombu" iz Barselone

Autor Milutin Vujičić

Španski mediji prenose da nije tačna informacija da Partizan hoće Nikolasa Laprovitolu.

Izvor: MN Press

Nakon odluke Nikole Mirotića da ne prihvati ponudu Partizana zavladalo je zatišje i svi čekaju koja je to sledeća bomba koju će crno-bijeli aktivirati. Već nedeljama se licitira imenima, pa je tako poslednji igrač sa kojim su povezani argentinski plejmejker Nikolas Laprovitola iz Barselone. Išlo se toliko daleko da se tvrdilo da je čak i Željko Obradović lično pregovarao sa njim, međutim prema informacijama iz Španije - to nije tačno.

Mediji koji temeljno prate Barselonu prenose da ne postoji "bukvalno ništa" između Partizana i Laprovitole i očekuje se da Argentinac i naredne sezone igra u srcu Katalonije. Odnosno, ako neko uopšte želi da počne pregovore sa njim, prvo mora da plati 600 hiljada evra obeštećenje...

Uprkos popravljanju finansija, teško je očekivati da će Partizan dozvoliti sebi luksu da plaća obeštećenja za igrače koji imaju čvrste ugovore, a Laprovitola je "vezan" još dve sezone za Barselonu. S druge strane spominjalo se i da su crno-bijeli otvoreni i za Korija Higinsa, međutim prema informacijama iz Španije - sjajnom košarkašu se ne ide iz ovog grada pošto se odavno već čitava porodica preselila sa njim, pa i ne planiraju povratak u SAD.

Podsjetimo, prethodno je Partizan ovog ljeta potpisao Mateuša Ponitku (Panatinaikos) i Ognjena Jaramaza (Bajern), dok su takođe produžili ugovor sa Džejmsom Nanelijem, Kevinom Panterom i Zekom Ledejom. Otišli su Lesor, Egzum i Madar.

BONUS VIDEO: