Spreman!

"SPREMAN SAM DA POBIJEDIM CRVENU ZVEZDU!" Došao u Partizan, pa oduševio navijače - odmah pogodio šta najviše vole!

Autor Dušan Ninković

Novi fudbaler Partizana posle svega nekoliko sati u klubu pokazao da zna šta navijači žele - pobjedu nad Zvezdom.

Izvor: Twitter/FKPartizanBG

Čelni ljudi Partizana obavili su veliki posao tokom ljeta jer je promijenjen proizvođač sportske opreme sa kojim klub sarađuje, Ivica Kralj privodi kraju pregovore sa igračima, a na treneru Igoru Duljaju je da novajlije uklopi u tim koji će popraviti utisak iz prethodne sezone. Među onima koji moraju da poguraju napred crno-bijele nalazi se i talentovani Ksander Severina, poslednji u nizu fudbalera koji su stigli u Humsku.

Nakon što je Partizan predstavio "puma" dresove za novu sezonu i sa tri garniture oduševio navijače, krilni napadač je govorio za medije. Tom prilikom smo saznali kakav je utisak stekao o Partizanu i Igoru Duljaju, ali i šta misli o velikom rivalstvu protiv Crvene zvezde!

"Vrlo je lijepo, upoznao sam saigrače. Sviđa mi se grad, ovdje sam prvi put. Svidio mi se i novi dres, posebno crno-bijeli. Uzbuđen sam zbog nove sezone", rekao je Severina i dodao: "Pričao sam sa svojim agentom i trenerom Duljajem, koji je pokazao veliko povjerenje u mene. Rekao mi je da mu se dopada način na koji igram. To su razlozi zašto sam došao u klub." Pogledajte dres o kojem je pričao Ksander:

"Ja sam desno krilo, tehničar i više volim da šutiram lijevom nogom. I prošle sezone sam nosio broj 7, pa sam želio da nastavim da igram sa tim brojem", ispričao je mladi fudbaler i osvrnuo se na najtežeg protivnika u srpskom fudbalu, Crvenu zvezdu: "Čuo sam malo o Vječitom derbiju, spreman sam da igram protiv njih i da ih pobijedim. Malo sam na Jutjubu vidio atmosferu, ali ne mnogo. Video sam i navijače i svidelo mi se."

Podsećamo, Severina je šesto lietnje pojačanje Partizana, nakon golmana Jovanovića, defanzivca Antića, veznih fudbalera Šćekića i Kanutea, kao i napadača Nikolića. Po riječima Ivice Kralja, do kraja prelaznog roka mogla bi da stignu još četvorica igrača!