HIT!

NBA ZVEZDA U PROVODU U BEOGRADU! Ispred njega zavodnički ples, a Džordž NI DA POGLEDA - zbog Srpkinje! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pol Džordž u centru pažnje pošto se pojavio u Beogradu i uživao je u noćnom provodu.

Izvor: Instagram/badbunnybasket/ygtrece/Screenshot

Američki košarkaš Pol Džordž doputovao je u Beograd gde će provesti narednih nekoliko dana godišnjeg odmora. Sjajni košarkaš L.A. Klipersa stigao je u rodnu zemlju svoje supruge Danijele Rajić i snimljen je u noćnom provodu u jednom beogradskom klubu, a snimak je za vrlo kratko vreme postao viralan.

Pol Džordž je uživao u performansu, a dok je ispred njega jedna devojka atraktivno plesala, Pol Džordž je "ostao imun" zbog supruge Danijele Rajić koja je sedela odmah pored njega. Zbog toga su se i navijači u komentarima šalili da ne sme zbog nje i da bi ga sigurno Danijela "streljala pogledom" samo i da je pokušao da se okrene dok je pomenuta devojka zavodnički plesala na metar od njega.

Podsetimo, Pol Džordž je od nedavno srpski zet pošto je oženio svoju dugogodišnju partnerku Danijelu Rajić, a čini se da je naučio i brojne srpske običaje uz nju. Ne samo da je Danijela spremala sarmu svom partneru, nego ga je "navukla" i na srpsku muziku, pa se pamti kako su prošle godine na svadbi u Italiji uživali uz narodnjake.

Njih dvoje venčali su se u Americi, a njihova veza poznata je po turbulencijama. Upoznali su se dok je Danijela bila striptizeta, a navodno odbila je ponudu Pola Džordža da abortira za milion dolara. Posle svega toga su počeli da žive zajedno, nedavno su dobili i treće dete i nazvali su ga Vuk, dok sudeći po fotografijama na Instagramu ljubav cveta i dolazak u Srbiju je još samo jedan dokaz koliko se Amerikanac zaljubio.