Košarka

PAO POTPIS KRAJ MORA! NIKOLA MIROTIĆ OTKRIO SVE Partizanova "bomba" otkucava na obali, a Grobari ne mogu da je dočekaju

Autor Mladen Šolak

Dok svi iščekuju dolazak Nikole Mirotića u Partizan, on je otkrio gdje je u ovom trenutku.

Izvor: Instagram/nikolamirotic33

Dok svi čekaju da Nikola Mirotić pređe u Partizan, on se najprije oglasio misterioznom fotografijom kraj mora, a onda je otkrio cijelom svijetu gdje se nalazi. Doskorašnji as Barselone ove subote je u Dubrovniku, na svadbi poznatog hrvatskog košarkaša Ante Tomića, takođe bivšeg asa Katalonaca, koji je potpisao danas najvažniji ugovor i vjenčao sa Katarinom Štimac u crkvi Svetog Vlaha.

Tomić je čak osam godina proveo u Barseloni, u kojoj je postao legenda kluba i prvi kapiten u istoriji. Njegova supruga je bivša košarkašica i vlasnica jedne uspješne kompanije. Njih dvoje su godinama zajedno i imaju dvije ćerke, Anabelu i Ariju. Pogledajte fotografije sa svadbe na kojoj su Mirotiću sigurno stizale poruke nestrpljivih navijača Partizana da požuri u Beograd, u tim Željka Obradovića.

Mirotić je i dalje ugovorom vezan sa Barselonom, sa kojom nedeljama traži "izlaz" iz skupocjenog ugovora koji žele da raskinu obije strane. U poslednjih nekoliko dana kristalisano je da će Nikola doći u Partizan i praktično je počelo odbrojavanje do njegovog potpisa za crno-bijele, kojim bi Obradovićev sastav bez dileme postao super-tim, predvođen Mirotićem i kapitenom Kevinom Panterom.

U međuvremenu je iz više izvora objavljeno da će Mirotić potpisati ugovor na dvije sezone ("jednu plus jednu godinu"), a u medijima se pojavio i iznos njegove plate.