Auuu!

KOLIKA ĆE BITI MIROTIĆEVA PLATA U PARTIZANU? OTKRIVENI DETALJI! Crno-bijeli obaraju rekord srpske košarke!

Autor Nikola Lalović

Nikola Mirotić će stići u Partizan i postaće najskuplji košarkaš u istoriji srpske košarke!

Izvor: Profimedia

Prvo su došle vijesti da je Nikola Mirotić sve dogovorio sa Partizanom, a sada stiže informacija i o detaljima tog dogovora. Prema saznanjima "Sport kluba" iskusni krilni centar će u Partizanu zarađivati 3.500.000 evra godišnje! Navodi se da je on potpisao ugovor na jednu sezonu sa opcijom produžetka na još godinu dana, a navodno je sve dogovoreno još prije desetak dana. 

Sada se čeka da Barselona da zaleno svijetlo da se sve ozvaniči, pošto Mirotić ne želi da oprosti Kataloncima 22.000.000 evra koliko mu duguju za poslednje dvije godine ugovora. Kada se dogovori sporazumni raskid i kada Mirotić dobije čiste papire iz Katalonije, moći će i zvanično da postane novi košarkaš Partizana. 

Za Mirotića je u jednom momentu interesovanje iskazala i Crvena zvezda, a od početka prelaznog roka su se kao moguće destinacije za iskusnog košarkaša pominjali Monako, Panatinaikos, Olimpijakos i jedno vrijeme Olimpija iz Milana.

Sam Mirotić se oglasio neposredno nakon što se pojavila vijest da je i zvanično sve riješio sa crno-bijelima i to slikom sa mora. Već nekoliko puta se na sličan način oglašavao tokom prelaznog roka, pa smo ga tako vidjeli kako odmara na moru, kako čisti boraniju, posjećuje crkve i manastire...

BONUS VIDEO: