INTERESANTNO

POZNATO KAD MIROTIĆ POTPISUJE ZA PARTIZAN? Španci otkrili nove informacije - evo šta se dešava sa Nikolom!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola MIrotić će navodno za vikend raskinuti ugovor sa Barselonom i onda bi mogao u Partzan...

Izvor: Profimedia

Nikola Mirotić bi za vikend trebalo da završi sve oko raskida ugovora as Barselonom i posle toga bi mogao da potpiše za Partizan. Ovu informaciju prenio je španski radio Katalonija koji je veoma blizak sa tim klubom. Navode i da je srpski tim "u vođstvu za njegov potpis

Ukoliko do toga zaista dođe i Mirotić postigne dogovor sa Barsom u vezi isplate preostalog dijela ugovora, znači da bi već u toku naredne nedelje mogao da potpiše za novi klub, odnosno za Partizan ako je suditi po informacijama iz Španije. Navodno je nedavno imao i sastanak u Podgorcii sa Željkom Obradovićem i posle toga je potvrdio da želi da dođe u Humsku.

Sve ovo i dalje je daleko od zvaničnog, pošto su za njegove usluge zainteresovani mnogi evroligaški klubovi. Olimpijakos je navodno odustao, Panatinaikos je spremio novu višemilionsku ponudu, Crvena zvezda je već iznela svoju ponudu, a u igri su još i Armani i Monako. Kako stvari stoje uskoro bi trebalo da bude poznato gde će, a za to vreme se on po društvenim mrežama šali i postavlja fotografije koje nemaju veze sa košarkom.