Kapitenski

PANTER SE JAVIO I JEDNOM REČENICOM REKAO ŠTA MISLI O MADARU! Podviknuo pred svima: Nemoj da sam vas čuo!

Autor Nikola Lalović

Kevin Panter je poslednji u nizu koji se oglasio nakon odlaska Jama Madara iz redova Partizana.

Izvor: MN Press

Ne stišava se bura posle odlaska Jama Madara iz Partizana! Mladi izraelski plejmejker je posle dvije sezone napustio crno-bijele i potpisao ugovor sa Fenerbahčeom, a zatim su krenuli problemi. Ispostavilo se da Partizan nije dao zeleno svijetlo za odlazak svog igrača u tim Dimitrisa Itudisa, pa je najavljen odlazak na sud, kao i prestanak svake saradnje sa Miodragom Ražnatovićem, Madarovim novim agentom. 

Oglasio se i sam Madar i izneo svoj ugao priče, a sada je na tviteru svoje mišljenje podelio i kapiten šampiona ABA lige Kevin Panter. Iskusni Amerikanac sa srpskim pasošem je nakon brojnih uvreda koje je Madar dobio od navijača jednom rečenicom rekao sve što misli o trenutnoj situaciji. 

"Nemojte dozvoliti da vas emocije navedu da pričate neka glupa s**nja o Jamu, hvala...", kratak je bio kapiten i lider ovog tima crno-bijelih. 

Partizan će u novu sezonu ući bez nekoliko jako bitnih igrača iz prošle sezone, pošto su Matijas Lesor i Janis Papapetru otišli u Panatinaikos, Dante Egzum se vratio u NBA ligu, a sada je Jam Madar napustio tim i pojačao je Panatinaikos.  

BONUS VIDEO: