GOTOVO JE

PUKLA BOMBA U ZVEZDI - TEODOSIĆ POTPISAO! Crveno-bijeli se oglasili: Stigao nesuđeni golman i košarkaški virtuoz

Autor Nemanja Stanojčić

Miloš Teodosić i zvanično je potpisao za Crvenu zvezdu.

Izvor: MN Press

Miloš Teodosić (36) potpisao je za Crvenu zvezdu Meridianbet! Srpski klub se oglasio i potvrdio sve na društvenim mrežama. Uz kratak snimak i poruku "nesuđeni golman - košarkaški virtuoz (uprkos lateralnim kretnjama)". Jasna aluzija i potvrda dolaska srpskog plejmejker. U pitanju je jednogodišnji ugovor i u voljeni klub stiže posle raskida saradnje sa Virtusom.

"Potpisom za svoju Zvezdu Miloš je ostvario davnošnju želju i konačno zadužio crveno-bijeli dres voljenog kluba za koji navija od malena. Zahvaljujemo mu se na velikoj želji koju je iskazao tokom pregovora, u svakom smislu, kako bi došlo do konačnog dogovora i potpisa na obostrano zadovoljstvo", navodi se na zvaničnom sajtu.

Duško Ivanović tako je dobio bitnog igrača na poziciji organizatora igre. "Njegovim dolaskom klub dobija mnogo - Zvezdaša, iskusnog plejmejkera, igrača sa mnogo velikih utakmica u nogama, izvanrednog pregleda igre, lidera u svlačionici i čovjeka koji je u tijesnim utakmicama i završnicama najbolji", poručili su crveno-bijeli.