Vraća se

GOTOVO - PANATINAIKOS UKRAO JOŠ JEDNOG IGRAČA PARTIZANU: Ataman posle Lesora uzeo još jednog košarkaša Željku!

Autor Nikola Lalović

Sada je zvanično, Partizan je ostao bez trećeg igrača iz prošle sezone i ponovo je crno-bijelima košarkaša "ukrao" Panatinaikos.

Izvor: MN Press

Gotovo je! Nakon Matijasa Lesora još jedan igrač Partizana odlazi u Panatinaiksov drim tim, a to je bivši kapiiten "zelenih" Janis Papapetru. Bilo je i ranije riječi da žele da ga vrate u ekipu čelnici Panatinaikosa, on je nedavno negirao da ima dogovor sa bilo kim, ali sada je sve zvanično. 

Janis Papapetru je prošle sezone stigao u Partizan i igrao je kao zamjena za Zeka Ledeja na četvorci i Dantea Egzuma na krilu, a još tokom sezone je bilo priče da ga bivši klub želi nazad. 

Nije se Panatinaikos još uvijek oglasio, ali je predsjednik i vlasnik kluba Dimitris Janakopulos izbacio sliku na kojoj je Papapetru u dresu kluba uz natpis: "Osam je završeno, još četiri". Navodno je Papapetru za dvije godine ugovora dobio 1.500.000 eura. Pogledajte:

Izvor: Instagram/dpg7000

Uspio je Partizan da produži ugovore sa kapitenom Kevinom Panterom i sa Zekom Ledejom, ali je osim Matijasa Lesora koji je otišao u Atinu klub napustio i Dante Egzum koji se vratio u NBA i zaigraće za Dalas Maverikse naredne sezone. Ipak, mogao bi tim Željka Obradovića da bude još jači, uprkos svemu tome.

Najnovije informacije govore da nisu odustali od angažovanja Nikole Mirotića, postoje naznake da je Ognjen Jaramaz vrlo blizu povratka u klub, a očekuje se da Partizan potraži pojačanja na mjestima centra i plejmejkera.