Otkucava

ŽELJKO ZVAO MIROTIĆA: DOĐI U PARTIZAN! Crno-bijeli spremni da sačekaju da se naplati u Barsi, a onda...

Autor Nikola Lalović

Sve je spremno za pravljenje drim-tima u Beogradu! Željko Obradović je riješio da pored Zeka Ledeja dovede i Nikolu Mirotića!

Izvor: MN Press

Svaki dan dobijamo nove informacije oko Nikole Mirotića i njegovog narednog kluba. Nakon informacija da je Olimpija iz Milana blizu njegovog potpisa, da je Panatinaikos poslao veliku ponudu za njega, sada "Kurir" prenosi da je Željko Obradović razgovarao sa španskim krilnim centrom i pokušao da ga ubijedi da dođe u Partizan.

Crno-bijeli su obnovili ugovor sa Zekom Ledejom koji će još dve godine ostati u Beogradu, ali Željko Obradović očigledno želi da ima najbolje četvorke u Evropi pa tako nije odustao od angažovanja Mirotića.  Crno-bijeli su u odličnoj situaciji jer već imaju igrače koji mogu da pokriju to mjesto u timu i ne žuri im se da čuju konačni odgovor Mirotića, a mogu i da sačekaju da ga Barselona prvo isplati pa da onda dođe u Partizan. 

Za sada Željko Obradović nije doveo nijedno pojačanje, mada se pričalo o tome da je Ognjen Jaramaz na pragu povratka u Beograd. Novi ugovor je potpisao kapiten Kevin Panter, kao i Zek Ledej, Aleksa Avramović će ostati u klubu, a za sada je otišao samo Matijas Lesor i to u Panatinaikos. 

BONUS VIDEO: