Uhvaćen!

OTKRIVENO GDJE JE OTIŠAO NIKOLA JOKIĆ! U prolazu kupovao pivo - ovamo je želio da stigne!

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš u prirodi provodi odmor između dvije naporne sezone.

Izvor: Kurir / Nemanja Nikolić

Nikola Jokić uživa na godišnjem odmoru između dvije NBA sezone! Nakon što smo ga vidjeli na konjičkim trkama u rodnom Somboru, na koncertu Aca Pejovića u svom gradu i na trci u Italiji, najbolji srpski košarkaš primjećen je i u Bosni i Hercegovini. Kamere su zabilježile trenutak u kojem Nikola kupuje pivo u Goraždu, a otkriveno je i gdje se zaputio nakon toga - centar Denver Nagetsa je trenutno na Tari!

Fotografije sa lica mjesta podijelio je "DMD Kamp" koji je ugostio Nikolu i njegovog brata Nemanju, u blizini granice BiH i Crne Gore. Ova destinacija omiljena je u porodici Jokić već godina, a svojevremeno je o tome pričao i njegov kum koji često sa njim iskoristi slobodno vrijeme i poseti taj dio regiona.

Jokić se iz Goražda, preko Foče, spustio do rafting kampa koji organizuje spuštanje Tarom ili Drinom, a nema sumnje da je kontakt sa prirodom pravi način da se napuni energijom pred naredne izazove u prefionalnoj karijere. Svi u Srbiji se nadaju da Nikolu krajem ljeta čekaju obaveze u reprezentaciji Srbije na Mundobasketu, a da će zatim u dresu Denver Nagetsa krenuti ka odbrani NBA titule i još nekom MVP priznanju. Pogledajte detalje sa lica mjesta:

Za one koje detaljnije zanima gdje se trenutno nalazi Nikola Jokić, tu je mala lekcija iz geografije. Na samoj granici Bosne i Hercegovine i Crne Gore, kod mjesta Šćepan Polje u BiH, rijeke Tara i Piva stvaraju reku Drinu koja je kasnije svojim tokom granica između Srbije i BiH. Ubrzo nakon što se dvije rijeke koje izviru u Crnoj Gori spoje i naprave Drinu, nalazi se kamp u kojem je trenutno Nikola Jokić. Drina kasnije teče kroz Foču, Goražde, Višegrad... i na kraju se uliva u Savu.

BONUS VIDEO: