Košarka

KRAJ NESLAVNE EPIZODE, RASTAJU SE IVANOVIĆ I ZVEZDA

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Crvena zvezda kreće u totalnu rekonstrukciju ovog ljeta pošto se rastala i sa sedmim košarkašem. U pitanju je crnogorski plejmejker, koji je u Beogradu imao sezonu za zaborav.

Izvor: MN Press

Ivanoviću je, kao i velikom broju košarkaša "crveno-bijelih", istekao ugovor ovog ljeta i najverovatnije neće biti obnovljen tako da kao slobodan agent može da traži sledeću destinaciju. Poslednje informacije govore da bi to mogla da bude Italija u kojoj je Breša izrazila interesovanje za iskusnog plejmejkera.

Prethodno je Zvezda ostala bez dvojice igrača koji samo igraju na mestu organizatora igre, pošto je Luka Vildoza prešao u Panatinaikos, a Stefan Marković je završio karijeru, dok su se od navijača oprostili još i Ognjen Dobrić (Virtus), odnosno Hasan Martin, Džon Holand i Ben Bentil koji nisu dobili nove ugovore.

Tako je Crvenoj zvezdi na mjestu plejmejkera ostao samo Fakundo Kampaco sa kojim pokušavaju da produže saradnju, dok upravo žele da angažuju i Miloša Teodosića.

Podsjetimo, Ivanović je u Zvezdu došao 2021. godine, a taj transfer mu mnogi navijači Budućnosti ni danas niau oprostili. U svojoj drugoj sezoni na Malom Kalemegdanu je imao malu ulogu kod Duška Ivanovića. Prethodno je igrao za Mornar, Budućnost u dva navrata, Megu, AEK i Orlandinu.