To je odmor!

KAD SU VIDJELI NIKOLU JOKIĆA, NISU MOGLI DA VJERUJU: Zbog konja otputovao iz Srbije - evo gdje se pojavio! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić trenutno je na jugu Italije i tamo uživa, prati svoj omiljeni sport!

Izvor: Twitter/StorieASpicchi/printscreen

Nikola Jokić uživa ovih dana, a i zaslužio je nakon impresivnih partija tokom čitave NBA sezone. Nakon što je u SAD osvojio titulu došlo je vrijeme za opuštanje - požurio je u rodni Sombor da isprati konjičke trke u svom gradu, zatim gledao kako njegovo grlo pobjeđuje na prestižnoj trci u Subotici, a onda se opustio na koncertu! Dok je pjevao Aco Pejović, Nikola je već sklapao plan za ostatak ljeta - znao je da ga čekaju nove obaveze.

Morao je brzo da otputuje u Italiju, odakle stižu snimci i slike najboljeg košarkaša NBA lige. Jokić je trenutno u Napulju, a razlog vjerovatno možete da pretpostavite. Otputovao je zbog omiljenih životinja i konjičkog sporta, kako bi pratio dešavanja na trkama! Ovako je izgledalo kad je gledao trke u Somboru:

"Dame i gospodo, dvostruki MVP i NBA šampion Nikola Jokić nalazi se na trkačkoj stazi Anjano u Napulju", navodi se u objavi koja sadrži dvije fotografije sa lica mjesta. U snimku koji takođe kruži društvenim mrežama jasno se vidi da srpski košarkaš šeta pored štala na ovom hipodromu, a oko njega se vide konji zbog kojih je otputovao u Italiju.

Podsjećamo, Nikola Jokić je od malih nogu zaljubljenik u konjički sport. Njegov otac Branislav ima konjički klub i upravlja hipodromom u Somboru, dok i sam Nikola posjeduje ergelu "Dreamcatcher". On je prethodnih godina mnogo ulagao u ove životinje, a samo prethodnog leta potrošio je u Italiji gotovo 150.000 evra na tri rasna grla.

BONUS VIDEO: