BRAVO!

"NOĆAS MI SRCE PATI, NOĆAS ME DUŠA BOLI..." Efes se od Micića oprostio na GENIJALAN način, evo zašto Tomina pjesma!

Autor Milutin Vujičić

Efes se na fanatsičan način oprostio od Vasilija Micića koji karijeru nastavlja u NBA.

Izvor: MN Press

Srpski košarkaš Vasilije Micić napustio je Efes i oprobaće se sledeće sezone u NBA ligi koja ga već godinama čeka. Nije želio Micić da po svaku cijenu ode, želio je garancije da će igrati, a konačno je to pronašao u Oklahomi. Dogovorio se sa ovim klubom što je ozvaničeno odmah po početku prelaznog roka u SAD, pa će potpisati ugovor na tri godine vrijedan skoro 24 miliona dolara i tako će se pridružiti Alekseju Pokuševskom!

Sada se i Efes oprostio od svog najboljeg košarkaša koji mu je donio dvije titule u Evroligi. Micić je Nakon što je oduševio u Žalgirisu i igrao fajnal-for 2018. godine, stigao je u Efes u kome je proveo pet magičnih sezona i popeo se dva puta na krov Evrope okitivši se MVP priznanjem, što u Istanbulu nisu zaboravili.

"Noćas mi srce pati, noćas me duša boli, teško je kad se voli, kad ostaneš sam...", napisali su iz Efesa na društvenim mrežama opraštajući se od srpskog plejmejkera, a poznatim hitom Tome Zdravković aludirali su na to što je po osvajanju Evrolige zapjevao ovu pjesmu.

Podsjetimo, Vasilije Micić je prethodno igrao još za Megu, Bajern Minhen, Crvenu zvijezdu i Tofaš. Na draftu 2014. godine kao 52. pika birala ga je Filadelfija, ali je na kraju dobio šansu u Oklahomi.