PORUKA

AMERIKANAC SE OPROSTIO OD CRVENE ZVIJEZDE! Poslao emotivnu poruku na Instagramu: "Nikada ovo neću zaboraviti"

Autor Nemanja Stanojčić

Džon Holand se oprostio od Crvene zvijezde putem Instagrama.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Džon Holand neće naredne sezone nositi dres Crvene zvijezde. Potvrdio je to i on sam u emotivnoj poruci na Instagramu gde se oprostio od crveno-bijelih i od navijača. Dobio je pregršt poruka podrške i zahvalnosti, mnogi se nadaju da će ga opet vidjeti u Beogradu.

Oglasio se putem Instagrama uz seriju fotografija i snimaka sa mečeva. Sa klubom je osvojio dve titule u Kupu Radivoja Koraća i u KLS. "Bila je čast i zadovoljstvo da delim sezonu svog života sa svima vama. Putovanje je bilo nevjerovatno. Priča se nastavlja, ali nikada neću zaboraviti ovo poglavlje", napisao je Holand.

Holand je u Evroligi odigrao 22 meča i prosječno je bilježio 3,6 poena na utakmici, dok je u ABA Ligi igrao na 15 utakmica i davao je 4.3 poena u proseku. Najbolji meč popularnog "Pitbula" bio je protiv Olimpijakosa kada je doneo pobedu Zvezdi sa 17 poena (3/6 za tri, 2/2 za dva, 4/4 sa penala). "Holand je jedan od najpozitivnijih igrača koje sam vidio u karijeri. Uvek je tu, daje maksimum", rekao je Duško Ivanović posle te utakmice.

BONUS VIDEO: