Košarka

LEGENDARNI NBA AS DOŠAO U SUKNJI PRED KAMERE! Pojavio se na PRAJDU i objavio snimak: "Ljubav uvijek pobjeđuje"

Autor Nemanja Stanojčić

Denis Rodman pojavio se u suknji i taj snimak je objavio na svom Instagram profilu.

Izvor: Instagram/printscreen/dennisrodman

Denis Rodman, legendarni NBA košarkaš i petostruki šampion nastavlja da iznenađuje sve. Pojavio se u suknji u javnosti i taj snimak objavio je na svom Instagram profilu. Bio je na Prajdu u Njujorku i oduševio je mnoge učesnike koji su se našli na istom mjestu.

Pružio je na taj način podršku učesnicima Prajda i na snimku koji je postavio napisao je "Ljubav će uvijek pobijediti". Zbog svega toga dobio je razne komentare, bilo je dosta onih koji su ga vrijeđali i psovali, mada se na to nije previše obazirao. "Uradite svoj domaći ljudi", dodao je on i objavio seriju od nekoliko fotki gdje je obučen kao žensko.

Poznat je oduvijek Rodman bio po svom ekcentričnom ponašanju i raznim skandalima koje je pravio tokom karijere, pio, drogirao se, bio je u vezi sa Karmen Elektrom... Bio je član čuvene ekipe "Loših momaka" iz Detroita sa kojima je osvojio dvije titule, pa je onda uzeo tri sa Majklom Džordanom u Bulsima. Poznat je po svojoj defanzivi i skokovima, broj 10 povučen je iz upotrebe u Pistonsima. Takođe je i jedan od rijetkih ljudi koji je imao priliku da ide u Sjevernu koreju i da upozna Kim Jong-una.